Avto
16 ogledov

Kombiji nastajajo z znanjem iz F1

Opel vivaro Opel
Rüsselsheim. Prihajata sorodna novi opel vivaro in renault trafic z novim dizajnom zunanjosti in notranjosti, novimi pogonskimi sklopi in novimi tehnologijami.

Na trg lahkih gospodarskih vozil bo opel vivaro zapeljal ob začetku jeseni. Njegovi motorji bodo zmogljivejši in bolj gospodarni. Voznikom vivara bodo na voljo sodobne tehnologije in oprema znana iz programa osebnih vozil.

Stavi na moderne poteze, z veliko in izstopajočo masko motorja ter elementi v obliki krila, ki bodo poskrbele za Oplovo prepoznavnost.

Trafic že to poletje

Renault trafic | Avtor: Renault Renault
Renault Trafic je v svojem dosedanjem življenju že presegel število 1,6 milijona izdelanih vozil. V svoji tretji generaciji prihaja na trg to poletje.

Prva ilustracija novega trafica ponuja vpogled v glavne značilnosti prihajajočega vozla. “Njegove poteze povzemajo novo oblikovno identiteto znamke Renault. Moj glavni namen je bil doseči dinamično, odločno držo, brez žrtvovanja dosedanje robustnosti ali uporabnosti tega priljubljenega lahkega gospodarskega vozila” opisuje oblikovalec novega Trafica Kihyun JUNG.

Tretja generacija je bila narejena tudi za potrebe poslovnih uporabnikov s številnimi inovacijami, združenimi pod imenom “Inovacije za boljše življenje”. Nove tehnologije in paleta novih motorjev izhajajo iz znanja, pridobljenega v svetu Formule 1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.