Avto > Kombinirana
1934 ogledov

Kmalu pri nas: novi volkswagen amarok!

VW amarok Volkswagen
Volkswagen je objavil precej nazorni skici svojega novega poltovornjaka amaroka, ki se iz Južne Afrike v Evropo pripelje prihodnje leto.

Amarok, ki so ga razvile oblikovalske in razvojne ekipe v Avstraliji in Evropi, bodi namreč izdelovali samo v Južni Afriki, od koder ga bodo izvažali po svetu. Šlo bo torej za precej svetovni avtomobil.

Volkswagen amarok Avto Ford je rešil VW amaroka

Pri Volkswagnu namigujejo, da izbira Abstralije in Južne Afrike za razvoj in proizvodnjo amaroka, ni bil naključna, saj poltovornjaki v obeh državah predstavljajo način življenja in s svojo robustnostjo in praktičnostjo marsikomu omogočijo, da sploh lahko opravlja svoje delo.

VW amarok | Avtor: Volkswagen Volkswagen

Ko mora na zahtevnih cestah in razgibanem terenu prepeljati precej tovora je namreč vsak vesel, če mu je v pomoč zmogljivo vozilo. To je tudi eden od razlogov, da je Volkswagen v desetletju njegovega obstoja prodal  več kot 800.000 primerkov amaproka. Volkswagen je sicer tudi partner organizacije Wilderness Foundation Africa, ki v Južni Afriki med drugim skrbi za zaščito nosorogov.

Volkswagen amarok Avto VW izdal nekaj informacij o novem amaroku

Za tretjo generacijo amaroka sicer že velja, da bo še bolj kot doslej prilagojena tudi uporabi na urejenih cestah. Na voljo bo bistveno več asistenčnih sistemov kot doslej, prav tako pa bost na višji ravni tudi infozabavna tehnika in povezljivost. Navdušil naj bi tudi s svojimi strogimi karoserijskimi linijami, predvsem z markantnim sprednjim delom in oblikovno zasnovo »X-design«.

Volkswagen Amarok Amarok Avto Amarokov prestiž in uporabnost z oznako V6
Komentarjev 1
  • Josephine_Williams 15:13 09.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice