Avto
11 ogledov

Kralj potiskal avto iz snega

Kralj Abdullah Youtube
Jordanski kralj Abdulah je pomagal potiskati avto iz snega.

Bližnji vzhod te dni doživlja vreme, kot ga je le malokdaj v zgodovini, saj so nizke temperature in sneg presenetili številne države tega območja ter ohromili promet. Vozniki niso vajeni takšnih razmer, zimske pnevmatike pa so jim približno tako tuje kot severni medvedi. 

Slabo vreme je prizadelo tudi Jordanijo, ki ji vlada priljubljeni kralj Abdulah s svojo lepo ženo Ranijo. Med vožnjo po ulicah Amana je kralj očitno v nekem trenutku svojemu spremstvu ukazal, naj se ustavijo in odhitijo na pomoč. 

Naključni mimoidoči so tako s kamerami na telefonih ujeli nenavaden prizor, kako kralj in telesni stražaji iz snežne brozge potiskajo avtomobil neke družine. Pomočnikov je bilo sicer toliko, da bi lahko avtomobil dobesedno prestavili, kamere pa so po uspešni nalogi ujele zadovoljen kraljev obraz. 

Abdulah se je nato usedel v enega izmed Lexusovih luksuznih terencev LX in se odpeljal. Njegov stroj s snegom jasno ni imel težav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.