Avto
9 ogledov

Kranj čaka še zadnjega tekmovalca

Tekmovanje se tokrat seli v Kranj. (Foto: Gregor Prebil) Žurnal24 main
Izmed skoraj 1000 prijav smo izžrebali štiri tekmovalce za tekmovanje Varčnega voznika, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel. Petega tekmovalca bomo izžrebali na kraju dogodka.

V četrtem krog Varčnega voznika, ki bo v soboto potekal v Kranju smo izžrebali četverico tekmovalcev: Pejo Pejanović, Silvo Juvan, Pavel Šuštaršič in Simon Berčič, se bodo skupaj s sovozniki borili za uvrstitev v finale, ki ga bo gostila Ljubljana.

Iščemo še petega voznika!
Tekmovalnih opel cors ecoflex pa ni le štiri, temveč pet. In za peti volan bomo posadili gledalca, ki ga bomo izžrebali izmed tistih, ki se bodo udeležili tekmovanja. To bo potekalo v soboto, 27. 3. od 9. ure dalje pred Mercator centrom na Primskovem v Kranju. Tam bo potekal tudi žreb petega tekmovalca.

Tekmovalna trasa bo tokrat najdaljša do sedaj in tudi zaradi razgibanosti zelo zanimiva, ne bo manjkal niti strm vzpon in spust, na katerih bodo morali vozniki pokazati vse svoje sposobnosti, če bodo želeli osvojiti prvo mesto. Na koncu bo v prvi vrsti štel rezultat porabe po potovalnem računalniku, če bo imelo več tekmovalcev isto porabo, bo štel čas, ki so ga porabili za celotno progo. Zmagovalec se bo uvrstil v finale, kjer se bo potegoval za prvo nagrado, trajno lastništvo opla corse ecoflex. Ostali finalisti bodo prejeli Garminove GPS naprave nüvi 1200.

Pridite pogledat, ne bo vam žal
Poleg tekmovalnega obljubljamo tudi pester spremljevalni program. Gledalci se boste lahko med drugim udeležili brezplačne delavnice varčne vožnje, ki jo bo imel inštruktor Akademije dobre vožnje Tilen Holynski.

Akcijo so omogočili:

Sponzorja:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.