Avto
1743 ogledov

Kupiš avto, dobiš še puško, zastavo in Biblijo

Kampanja Carolina Ford
Nenavadna kampanja trgovca z avtomobili.

Trgovci z avtomobili uporabljajo najrazličnejše ideje in ukrepe, s katerimi spodbujajo prodajo. Eden izmed njih pa je šel še dlje. Fordov trgovec v ameriški zvezni državi Južna Karolina je zagnal kampanjo z naslovom: "Bog, orožje in Amerika!". Vsak, ki bo pri njem kupil forda, bo za atraktivno ceno zraven "zastonj" dobil še Sveto pismo, ameriško zastavo in puško Smith & Wesson. Akcija velja tudi za rabljena vozila.

Kampanja je vzbudila veliko zanimanja, veliko ljudi meni, da takšne promocije kar kličejo po masovnih pobojih, ki se v ZDA dogajajo pogosto. A vodja Fordove mreže v zvezni državi Derrick Hughes nasprotno trdi, da je kampanja velik hit in da imajo veliko kupcev, ki so se že odločili za patriotski "paket". Hughes zavrača namige, da ima njihov pristop politična ozadja. Poudarja, da v trgovski mreži delajo domoljubni trgovci, ki verjamejo v svojo državo in spoštujejo vojsko. 

Trgovci orožja ne delijo izpod svojih pultov. Če se kupec odloči za akcijo, dobi vavčar, ki ga lahko unovči v bližnji trgovini z orožjem. Pri tem mora izkazati primernost za nakup orožja. Če orožja ne želi, lahko vavčer unovči za kaj drugega. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.