Avto
18232 ogledov

Mami ukradel BMW, njena reakcija postala viralna

youtube
Posnetek, ki ga je na spletu objavila Liza Campero, je obnorel splet.
Pobegnil s kraja nesreče Noro Svet Video: Voznik želel pobegniti, ljudje nad avto s kladivom

Posnetek mame, kako lovi 13-letnega sina, ki ji je ukradel novi BMW, da bi z njim popeljal svoje prijatelje, je postal internetni hit. Sestra 13-letnika je naknadno na spletu objavila pojasnilo, kaj se je pravzaprav zgodilo tega dne.

Vleka Video Avto Video: Avtovleka po bosansko

Njen 13-letni brat Aron se je dodobra osramotil, ko ga je mama našla na cesti v El Pasu v ameriški zvezni državi Teksas. Pred vsemi ga je kaznovala s pasom, medtem, ko je njegova sestra vse to posnela s telefonom. Aron je namreč v hiši izključil vse varnostne kamere, ki jih je mama postavili, da bi, kar v svoji službi spremljala ali ji bo kdo odpeljal avtomobil.

Avtobus zgorel Svet Video: "Naenkrat je začelo goreti, voznik je ustavil, mi pa smo reševali glave"

Nato se je vsedel v avtomobil in odpeljal do svojega najboljšega prijatelja. Ko je mama izvedela kaj se dogaja, se je usedla v avtomobil in hitela poiskati sina. Na ulici je zagledala njen BMW in se iz vozila, ki ga je vozila drla na sina naj ustavi vozilo. "Aron se je najprej smejal, ko pa je videl, daj e vrag vzel šalo, je njegov nasmeh na obrazu hitro izginil," je povedala njegova sestra.

Policija opozarja Avto Video: Kako v minuti ukradejo zaklenjen avtomobil
Komentarjev 6
  • Žurnalček 09:19 19.november 2018.

    Definitivno imate zaposleno južno braćo , ki ne zna Slovenski jezik. Ko nekdo nekaj vidi preko kamere pač vidi - videla - ko pa komu kaj povedo glasovno , potem pa oseba nekaj sliši in izve - izvedela . Če ...prikaži večČe že prevajate , dejte prevod Slovencu .

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 09:08 18.november 2018.

    Pri nas bi dobila kazen zaradi nasilja!

  • supreme 08:31 18.november 2018.

    Ugasnubje wifi ...s katerim so povezane vse kamere s kterim je kontrolirala hiso......toliko v vednost.....pisuncek