Avto
62 ogledov

Med Volkswagnovo konferenco skušal namestiti goljufivo napravo

Volkswagen v Ženevi Youtube/Russia Today
Komedijant je med oblegano tiskovno konferenco Volkswagna v Ženevi mirno stopil na oder in odšel do razstavljenega avta ter začel brkljati pod njim, kot da nastavlja goljufivo napravo. Afera Dieselgate ni pozabljena niti na salonu.

Simon Brodkin je tisti človek, ki je lani na tiskovni konferenci zasul takratnega predsednika Fife Seppa Blatterja s šopom dolarskih bankovcev, ali ko je meni nič tebi nič z mikrofonom v roki stopil na oder med koncertom Kanyeja Westa ter z njim odpel nekaj rim.

Sedaj je udaril na avtosalonu v Ženevi, ko je med tiskovno konferenco Volkswagna, ki jo je vodil član uprave proizvajalca Jurgen Stackmann, stopil mimo njega naravnost proti razstavljenemu upu. "Imam novo goljufivo napravico," je ob tem zažvrgolel.

Občinstvo ni vedelo, ali je prizor zrežiran ali se res dogaja nekaj čudnega, Stackman pa je takoj vljudno pričel "loviti" Brodkina. A te se ni dal motiti, počepnil je pod avto in se pretvarjal, da bo nekaj dodatnega vgradil tam spodaj. "Nihče ne bo opazil tega," je pred tem zabrundal z močnim nemškim naglasom. 

"Ne potrebuje popravila, čisto v redu avto je," ga je skušal od početja odvrniti Stackmann, ki so mu nato na pomoč le prihiteli  varnostniki.

Ko so ga spravljali s prizorišča, je ves "užaloščen " še dejal: "Ampak saj je gospod Müller dejal, da je v redu, če ne bo nihče opazil."

Kaj si je ob tem mislil novi šef Volkswagna Matthias Müller, ni znano, je pa Brodkin gotovo precej popestril uvodni dan ženevskega avtosalona.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.