Avto
3 ogledov

Milijon dolarjev poletelo v vodo

Nesrečni lastnik bugatti veyrona je po nesreči avtomobil odpisal. Foto: Youtube
1/9
Žurnal24 main
Na spletu se je pojavil video, ki prikazuje "strmoglavljenje" milijon dolarjev vrednega bugattija v vodo. Vest se je hitro razširila po ZDA in vsem svetu.

Dogodek se je zgodil v mestu Galveston v ameriški zvezni državi Teksas. Andy House, lastnik superhitrega in več kot milijon dolarjev vrednega povsem novega bugatti veyrona, se je med vožnjo po obalni cesti brezbrižno pogovarjal po mobilnem telefonu, ko mu je pot prekrižala velika ptica, po besedah lastnika dragocenega vozila je bil to pelikan. Voznik je v paniki zavil in z vozilom pristal v pol metra globoki laguni.

House je medijem, ki so obširno poročali o dogodku, dejal, da mu od nesreče naprej stalno zvoni telefon, saj mu želijo številni zaljubljenci v avtomobile izraziti sožalje. Dodajmo, da je v ZDA takih avtomobilov le 15! Poklical in sočustvoval z njim je celo guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger! House je z avtomobilom, za katerega je manj kot mesec pred nesrečo odštel več kot milijon dolarjev, naredil manj kot tisoč kilometrov.

Voznik avtovleke, ki je iz vode izvlekel superšportni avtomobil, je dejal, da se je prijel za glavo, ko je videl, kaj plava v vodi. Lastnik ob njem naj bi bil čisto miren, kot da se ni zgodilo nič posebnega.

Lastnikov vseh veyronov po svetu je le 300, med srečneži je tudi Simon Cowell, kontroverzni sodnik v znanem televizijskem šovu X-Factor. Video v zavihku zgoraj prikazuje, kako voznik zapelje v laguno. Dogodek je posnel potnik v vozilu, ki se je po naključju znašlo na vzporedni cesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.