Avto
30 ogledov

Modrić pola zamenjal za BMW X5

Modrić Italija Hrvaška Poznanj Euro 2012
1/12
EPA
Vozni park hrvaških nogometašev se je močno spremenil, ko so iz hrvaške nogometne lige prestopili v dobro plačana tuja nogometna prvenstva. Nekoč so vozili vw polo, golf in celo lado, danes pa avtomobile, kot so audi R8 in ferrari california.

Ob uspešnih nogometaših ne boste videvali le lepih deklet, pač pa tudi dobre in drage avtomobile. Hrvaški 24sata se je ob evforiji ob udeležbi Hrvaške na EP v nogometu, razpisal tudi avtomobilih nogometašev hrvaške reprezentance.

Tako je prvi zvezdnik hrvaške nogometne reprezentance in član angleškega Tottenhama Luka Modrič nekdaj vozil volkswagen polo, danes pa se po Londonu vozil v BMW X5. Najbolj skromni reprezentant naših južnih sosedov je Tomislav Dujmovič, ki je svoj čas vozil clio II, medtem, ko je igral v Rusiji, pa sponzorsko lado 110. Niko Kranjčar je vozniški izpit opravil šele pri 21 letih. Njegov prvi avto je bil volkswagen golf. Ko se je preselil na Otok si je privoščil range rover sport. Tudi naturalizirani Hrvat Eduardo da Silva vozniške kariere ni začel v eksotičnem vozilu. Po Zagrebu se je vozil v peugeotu 307, zatem nissan muranu, končal pa pri audiju Q7. Ljubitelj štirih prepletenih prstanov je tudi Darijo Srna, ki si je kupil skoraj dirkalni R8. Srna je imel tudi Mercedes ML porsche, …

Največjo eksluzivo med "vatrenimi" sta si privoščila Vedran Čorluka in Mladen Petrič. Čorluka si je kupil ferrari california, nekdanji reprezentant Petrič pa aston martin vanquish. Zdaj že nekdanji selektor Slaven Bilič je imel porsche cayenne, a se je naokoli prevažal z sponzorsko ford kugo. Danes tako kot nemški reprezentant Lukas Podolski vozi hyundai ix35. Luskuz si je privoščil tudi nekdanji hrvaški selektor Čiro Blažević, ki se je zaljubil v porsche 911.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.