Avto
16085 ogledov

Na izposojo tudi najbolj ekskluzivni avtomobili: To so cene

bugatti chiron pur sport Bugatti
Tudi najdražje avtomobile na svetu je mogoče najeti.

Pri podjetju Luxury Lease Partners ponujajo številne eksotične avtomobile, vključno s koenigsegg CCXR trevita, enega od le dveh obstoječih primerkov. 

Bugatti divo Avto Tako se prodajajo avtomobili

Cena? 21 tisoč evrov mesečno, s 60 mesečno pogodbo in pologom 570 tisoč evrov. Pet let uporabe omenjenega vozila vas bo stalo nekaj manj kot dva milijona evrov, brez vštetih stroškov uporabe vozila. Govorimo o hiperšportnem avtomobilu, ki ga poganja 4.8 V8 twin-turbo motor z več kot 1000 konjskimi močmi.

Koenigsegg agera one:1 "Nimajo pojma" Avto Koenigsegg besen, ker so mu avto ocenili na le 2 milijona evrov

Govorimo torej o milijonskih zneskih. Izposoditi pa si je možno še dražje avtomobile, na primer bugatti chiron sport. Če niste eden tistih srečnežev, ki so svojega chirona pravočasno rezervirali za nakup, ali se preprosto ne želite obremenjevati z lastništvom, ga seveda lahko najamete.

Bugatti chiron rekord Video Avto Bugatti chiron drvel kar 490 km/h, bo rekord obveljal?

Kot je izvedel YouTuber DragTimes, je mesečna najemnina za vozilo 46 tisoč evrov v primeru, da pogodbo sklenete za tri leta, ali 58 tisoč evrov, če menite, da bosta dovolj dve leti najema. Računajte še na soudeležbo v višini 316 tisočakov, vse z letno kilometrino 4.000 kilometrov. V prvem primeru govorimo o znesku 1,65 milijona evrov, v drugem pa o 1,4 milijona evrih.

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.