Avto
2815 ogledov

Na prodaj jugo z opremo za boj proti vesoljcem

Vesoljski jugo Facebook
Bosanec prodaja specialnega juga 45 z dodatno opremo, ki ga ščiti pred nezemljani.

Balkanski humor? Temu se morate nasmejati! Na bosanskem spletnem portalu olx.ba se prodaja zastava jugo 45, izpeljanka space warrior. Po zagotovilih prodajalca gre za omejeno serijo specialnega napadalnega vozila, namenjenega boju proti neznanim predmetom v vesolju. 

O tem priča posebna zunanja prevleka, saj je v celoti obdan v alu folijo, zaradi česar je neviden za radarje, hkrati pa ga ščiti pred izvenzemeljskimi laserji. Na strehi ima poseben satelitski komunikator, ki je tako močan, da lahko spremlja več vesoljskih objektov hkrati na oddaljenosti tudi več svetlobnih let. 

Poganjal naj bi ga električni pogon s kar 1066 konjskimi silami moči (785 kW), ki omogoča pospešek "od 0 do 1000" v vsega 15,6 sekunde, najvišja hitrost pa sploh še ni bila izmerjena. 

Jugo je primeren tudi za vožnjo po zemlji, v ta namen ima desno ogledalo, rezervno kolo in integrirano jeklenico za vleko, pa tudi izpušni sistem, zemljevid sveta in paket dodatne opreme za policijo. Računalnik vozila je bil stuniran s kompletom STAGE X, ambientalno osvetlitev je mogoče nastaviti na tisoč različnih odtenkov.

Kdor ne verjame, česa vse je sposoben srebrni jugo, lahko to vedno preveri, a le pri enem od pooblaščenih servisov. Prodajalec avto ceni na 999 konvertibilnih mark (513 evrov), medtem ko izključuje možnost menjave za krave, koze ali drakule. Za namen promocije je vzpostavil tudi posebno Facebook stran Vesoljska postaja Štrpci.

Aja, pa euro 6 motor standard izpolnjuje.

Avto je postal hit daleč izven meja svoje domovine, o njem poročajo tudi tuji mediji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar oreel
    oreel 12:55 15.september 2018.

    Najbrš ste vi prvi ki ste objavili to. Najbolje da ga kar sami žurnalovci kupite in greste z njim malo naokoli tudi do parlamenta.