Avto > Na Štrom
2991 ogledov

Pomembna novica za lastnike električnih vozil

OMV
Mreža super hitrih polnilnic IONITY se širi tudi v Sloveniji. Gre za visoko zmogljive polnilne postaje za polnjenje električnih avtomobilov, ki zagotavljajo moč polnjenja 350 kW.

Na bencinskih servisih OMV širijo mrežo visoko zmogljivih polnilnic za električna vozila IONITY.

VW up! Avto Prihajajo poceni električni avtomobili

Bencinskima servisoma v Ilirski Bistrici in Kopru se je pridružil bencinski servis OMV v Smedniku. Ta trenutno ponuja dve polnilni mesti, v kratkem pa bosta glede na potrebe dodani še dve polnilnici. V letošnjem letu načrtujejo dokončanje izgradnje visoko zmogljivih polnilnic IONITY tudi na bencinskih servisih OMV Dobrenje Vzhod in OMV Dobrenje Zahod.

citroën ë-spacetourer Avto Električni dostavniki na pohodu

"Prizadevamo si čim hitreje zaključiti v letošnjem letu začrtane projekte širitve mreže. Obenem smo v pogovorih za prihodnje širitve mreže polnilnic IONITY v Sloveniji, s katerimi dopolnjujemo svojo ponudbo in dodajamo razloge, za obisk naših servisov,« pravi Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

 | Avtor: OMV OMV

Renault master Z.E. Avto Električni postajajo vse bolj prilagodljivi

Največja moč polnjenja kar 350 kW

Glavni izvršni direktor podjetja IONITY Marcus Groll pa dodaja: »Visoko zmogljive polnilnice IONITY predstavljajo v prihodnost usmerjeno osnovo, saj ustrezajo kombiniranemu CSS sitemu polnjenja električnih vozil. Za razliko od standardnih in super polnilnic, ki so trenutno na voljo in običajno zagotavljajo moč od 50 do 150kW, visoko zmogljive polnilnice IONITY omogočajo največjo moč polnjenja 350 kW, kljub temu pa lahko tudi vozniki trenutno razpoložljivih električnih avtomobilov te napolnijo hitreje."

električni avto Želeli ste vedeti Avto Odgovori za vse, ki kupujete električni avto

Plačilo storitve je možno z uporabo plastičnih kartic RFID in aplikacij za pametne telefone vseh pogodbenih ponudnikov storitev, ki sodelujejo z družbo IONITY. Uporabniki se lahko poslužijo tudi plačevanja z osebno kreditno kartico prek mobilne aplikacije IONITY ali spletnega mesta z uporabo QR kode na polnilnicah. Za dodatna navodila in pomoč je na voljo uporabniški priročnik v slovenskem in angleškem jeziku, ali 24-urna pomoč preko telefona.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.