Avto > Na Štrom
27551 ogledov

V Lidlu odslej tudi po avto, to ponujajo ....

Elaris finn Lidl električni avto Elaris Finn
Rogljiček in avto, pri Lidlu je mogoče dobiti oboje. Za zdaj le v Nemčiji. Kaj obljublja njihovo vozilo?

Diskontni prodajalec je na domačem nemškem trgu nadgradil svoje dosedanje udejstvovanje na področju električne mobilnosti, saj je kot enega od artiklov ponudil pravi električni avto. Kupci bodo lahko proti ugodni mesečni naročnini dobili v uporabo električni avto elaris finn.

Avto je bil tamkajšnjim rezidentom v sklopu storitve najema na voljo že doslej po shemi 269 evrov na mesec, pri Lidli pa na ta znesek ponujajo popust in zahtevajo 222 evrov mesečno.

Elaris finn je nastal iz skupnega projekta nemškega podjetja in kitajskega proizvajalca. Mestni avto ima dvoje vrat in električni pogon. 32 kWh baterija poganja motor s 35 kW moči. Doseg z enim polnjenjem je do 300 kilometrov, najvišja hitrost je omejena na 115 km/h. 

Oprema je povsem spodobna, ima LED luči, satelitsko navigacijo, tempomat in seveda klimatsko napravo. V strošek najema je vključeno zavarovanje in vsi stroški servisiranja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • blayo 19:48 01.avgust 2022.

    Lastništvo avtomobila za veliko ljudi v prihodnosti ne bo več smotrno. Avto all-inclusive boš najel za maksimalno dve leti in se potem odločal dalje, podobno kot za mobilni paket s telefonom. Za mesec ali dva boš pa recimo najel malo ...prikaži več večjega za na dopust.

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 18:14 01.avgust 2022.

    Čez kakšno leto boš lahko takšen avto dobil v Maxi Kinderju!

  • puys 14:48 01.avgust 2022.

    Raje hodim peš. Za taki znesek dobiš normalni avto na leasing.