Avto > Na Štrom
2589 ogledov

Zakaj se mora lastnik taycana zagovarjati pred sosedi?

Porsche taycan Porsche
Neki britanski voznik je imel veliko smole s svojim električnim porschejem taycanom, a ga je razbil vsaj na zelo spektakularen način.

Biti bi moralo drugače. Sprva precej dolgočasni video namreč kaže, kako se porsche taycan zelo počasi pelje skozi neko naselje v britanskem Essexu, še bolj počasi zavije na dvorišče, potem pa se zgodi nepričakovano: avto nenadoma pospeši i se izvije nadzoru voznika ter spotoma razbije še črnega športnega terenca in BMW serije 1.

Ob tem se lahko vprašamo, če je voznik res zamenjal pedala zavor in plina, ali pa je morda hotel prestaviti v vzvratno, kar se v taycanu stori z ročico ob volanu, pa je nekaj storil narobe. Ko pa je videl, da se njegov porsche premika naprej namesto vzvratno, je v paniki pomotoma morda premočno pritisnil plin namesto zavor.

Porsche taycan Avto Rojen porsche, ki bo pisal zgodovino

V vsakem primeru ga je njegova napaka stala vsaj ponosa ter povzročila tri razbite avtomobile, njegovo zavarovalnico pa oskubila za zelo visoko vsoto denarja, če je bil avtomobil seveda dobro zavarovan.

Pa še pred sosedi se mora zagovarjati.

Porsche taycan Avto Novinar je iz prve roke izvedel za čudno Porschejevo pravilo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.