Avto
7 ogledov

Na vrsti je Maribor

Nagrada za končnega zmagovalca je corsa ecoflex. (Foto: Miha Pečoler) Žurnal24 main
Po zelo zanimivih uvodnih dveh krogih Varčnega voznika je že na vrsti naslednji krog. Varčno se bomo vozili 20. februarja v Mariboru, prijavite se čim prej.

Prvo tekmovanje smo izvedli decembra v Celju. Pet tekmovalcev in njihovih sopotnikov so bili oster boj za zmago. Na koncu je v mrzlem vremenu z odličnim rezultatom in s porabo 3,5 litra/100 km ter najhitrejšim časom zmagal Robert Antloga s sovoznico Vladimiro Špoljar Antloga. V drugem krogu so se varčni vozniki januarja zbrali v Kopru, kjer sta bila še v težjih pogojih (bolj razgibana trasa) najboljša voznik Marjan Perko in sovoznica Ermina Perko z enako povprečno porabo 3,5 litra/100 km.

Pravila akcije, ki jo pripravljata Žurnal24 in Opel Slovenija, so znana, nagrade tudi. Komur bo računalnik porabe na opel corsi ecoflex pokazal najmanj, se bo uvrstil neposredno v finale, kjer se bo potegoval za trajno lastništvo omenjene corse. Vsi ostali finalisti bodo za nagrado prejeli Garminove GPS naprave nüvi 1200.

Kot že omenjeno, se bomo v soboto, 20. februarja, vozili po Mariboru in okolici. Prijave za tekmovanje so že odprte, in sicer na spletnem naslovu zurnal24.si/varcen-voznik.

Akcijo so omogočili:

 

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.