Avto
9 ogledov

Nahrbtnik na kolesih

Rinspeed Dock-GO Rinspeed
Švicarski Rinspeed je za marčevski avtosalon v Ženevi pripravil koncept električnega smarta fortwo z dodatkom "prikolice" in solarnimi panelami na strehi.

Podaljšani smart lahko z enim polnjenjem baterij prevozi 120 kilometrov, avtonomijo pa se lahko s pomočjo vgrajenih gorivnih celic oziroma motorja z notranjim izgorevanjem še podaljša. Videz smarta bolj spominja na vozila, ki jih v svojih filmih uporablja James Bond, to pa je tako ali tako že stalnica švicarskega Rinspeeda, ki je znan tudi po modelih, ki se lahko pretvorijo v podmornico, in podobnih.

Rinspeed Dock-GO | Avtor: Rinspeed Rinspeed
Dock+Go je kot neke vrste prikolica, ki ima svojo os in dve kolesi. Gre pravzaprav za nahrbtnik na kolesih, ki služi kot prostor za dodatno prtljago, ki se ga lahko po potrebi odstrani. Proizvajalec želi s tem lastnikom smarta, ki je najbolj uporaben prav za vožnjo po mestih, ponuditi možnost, da se z avtomobilom odpeljejo tudi na dopust.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.