Avto
42 ogledov

Najboljša slovenska teniška igralka v prostem času odkriva lepote Slovenije

Peugeot
Najboljša slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek je poleg nastopa na Roland Garrosu o boju s covidom, Wimbledonu, pripravah na turnirje in izkušnjo s svojim sponzorskim vozilom.

Izkušnja iz lanskoletnega turnirja v Franciji Tamari obuja čudovite spomine, saj pravi, da se je veliko naučila. Letos so priprave na Grand Slam turnir potekle drugače. “Pri covidu je bilo najtežje pomankanje treningov. Nisem imela kondicije in nisem bila sposobna trenirati, da bi pridobila kondicijo. Trudila sem se po najboljših močeh in vložila vse kar sem lahko”, pravi Zidanškova.

Svoj nastop na letošnjem Roland Garrosu je strnila takole: “Glede na zadnje obdobje, sem z nastopom na Roland Garrosu kar zadovoljna. Je bil kar izziv, zadnji mesec, dva, spraviti se v najboljšo formo in se pripraviti za Roland Garros, kot sem se. Ampak, ko potegnem črto, sem kar zadovoljna. Seveda bi bil lahko rezultat boljši, lahko pa bi bil tudi slabši”, z nasmehom komentira Tamara, ki v teh dneh Roland Garros spremlja doma pred ekranom in navija za svoje favorite. Po njeno sta absolutna favorita Nadal in Swiatek.

 | Avtor: Peugeot Peugeot

Posebnost letošnjega Wimbledona predstavlja ukinitev točkovanja igralk in igralcev. Bojevali se bodo tako torej le za prestiž. Glede pomanjkanja točkovanja na turnirju Tamara pravi, da ji to ne predstavlja nikakršnega problema za udeležbo, saj si želi ustvariti bogato teniško kariero. Veseli se igranja na travnatih površinah, in pove, da se bo udeležila vseh turnirjev na tej podlagi. Po prebolelem Covidu je dobila dodatno motivacijo, da izboljša svojo kondicijo in teniško igro ter da se izkaže v letošnjem letu na vseh teniških podlagah.

Ob prostem času uživa v vožnji s svojim avtomobilom peugeot 3008 iz Avtotehne VIS, ki je Tamarin zvesti mobilni spremljevalec že dobro leto. Rada hodi na izlete s svojim zaročencem, kjer skupaj odkrivata in raziskujeta lepote Slovenije. “Z avtom sem zelo zadovoljna. Najbolj sem zadovoljna z občutkom varnosti in modernim stilom avtomobila. Ima veliko prostora in vse kar potrebuješ, je bogato opremljen, polega tega pa ima tudi samodejni menjalnik, ki ga ne bi več zamenjala za ročnega”, še doda Zidanškova in že počasi pakira za nastop na turnirju na Nizozemskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.