Avto
2 ogledov

Nova mazda3 premierno v LA-ju

Nova mazda3 bo svoj novi obraz razkrila konec novembra letos. Žurnal24 main
V Mazdi Motor Corporation so potrdili, da bodo na avtosalonu v Los Angelesu premierno prikazali novo mazdo3 sedan, ki je prenovo doživela po petih letih pojavljanja na tržišču.

Vsak posamezen element nove mazde3 je bil razvit v smeri še boljšega doživetja vožnje. Če k temu dodamo še novo masko, manjšo porabo goriva, ekološke in varnostne elemente, bo nova mazda3 še trši tekmec drugim avtomobilskim znamkam na tržišču.



Najnovejša različica Mazdinega najbolje prodajanega kompaktnega modela ohranja nasledstvo in sloves predhodnika. Od njene predstavitve leta 2003 so mazdo3 prodali v 1,8 milijona primerkih v več kot 100 državah sveta, osvojila pa je več kot 90 nagrad po vsem svetu. Mazda3 v povprečju predstavlja vsako tretjo prodano mazdo.



Na avtosalonu v Los Angelesu (21.–30. november 2008) bo Mazda predstavila limuzinsko različico z 2,0- in 2,5-litrskim motorjem, medtem ko bodo ostale različice sledile kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.