Avto
26 ogledov

Obama bo hčeri v avto vgradil katapult

Barack Obama EPA
Ameriški predsednik Barack Obama je v šali novinarjem dejal, da ga že skrbi za 13-letno hči Malio Ann. Čeprav bo izpit za avtomobil opravljala šele čez tri leta, ima njen oče že načrt, kako se bo v avtomobilu lahko na hitro znebila fanta.

13-letna hči ameriškega predsednika Malia Ann ima že kup moških oboževalcev. Baracka Obamo že zdaj skrbi, kako bo, ko bo starejša od njegovih dveh hčera naredila izpit za avtomobil in bo morala naokoli prevažati fante.

Predsednik, ki ljubi avtomobile, je novinarjem v šali dejal, da upa, da bodo čez tri leta, ko bo Malia Ann lahko opravljala izpit, na trgu avtomobili, ki jim bo mogoče omejiti hitrost na najnižjo dovoljeno. "Upam, da bo mogoče kupiti takšen avtomobil, ki mu bom lahko sam omejil hitrost in bo imel sopotnikov sedež v obliki katapulta, ki bo moške sopotnike izstrelil iz avtomobila."

Predsednik ali ne, očetje so, kot kaže, po vsem svetu enaki. Ko gre za hčere in njihove snubce, so vedno neizprosni. Obama ima še tri leta časa, preden se bo lahko Malia od doma odpeljala z avtomobilom. V ZDA je starostna meja za pridobitev izpita 16 let. Obama je lahko zaskrbljen, še posebej zaradi raziskave, ki razkriva, da imajo najstnice v avtomobilih težjo nogo kot fantje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.