Avto
74 ogledov

Objestni voznik: "Žrtev sem jaz"

Psihopat Youtube
Pred dnevi smo objavili šokantni posnetek norega avstralskega voznika, ki se je podal v lov za nič krivim voznikom, ga skušal zriniti s ceste in z njim fizično obračunati. Objestni voznik se je policiji predal, v svoj bran pa podal bizarni izgovor.

Avstralijo je šokiral posnetek jeznega voznika, ki je svoj bes fizično stresel nad nekdanjim policistom Kenom Olsonom. Ta je imel srečo, da ga besni 21-letni mladenič ni poškodoval, novinarki pa je žrtev priznala, da se je bala za svoje življenje, kar mu lahko glede na posneto v videu le verjamemo.

Kot se je izkazalo po objavi videa, Olson ni bil edini, ki ga je mladenič želel zriniti s ceste, saj se je na policijo obrnila še ena voznica z enako neprijetno izkušnjo. "To je norec. Nikoli več ne bi smel voziti avtomobila," je dejala druga žrtev cestnega napadalca, ki ni želela razkriti identitete.

Zahvaljujoč objavi posnetka na televiziji se je voznik črnega pick-upa predal policiji, trenutno najbolj nevaren voznik v Avstraliji pa dejal, da je pravzaprav on žrtev in da je posnetek ponaredek.

Posnetek dokazuje drugače, predvideva pa se, da bo poleg nevarne vožnje in povzročitve nesreče obtožen tudi tega, da je avtomobil uporabil kot orožje. Vozilo sicer ni bilo registrirano na ime 21-letnega voznika, pač pa je last družinskega podjetja.

Komentarjev 1
  • naj_pojasnim 17:49 26.december 2012.

    yap, kot nasi politiki, naredijo sr@nje in niso krivi za to.....