Avto
144 ogledov

Z avtom izruvali radar

Rušenje radarja. Youtube
Med sinočnjimi protesti v Mariboru so neznanci uničili še en radar, ki tokrat ni gorel, pač pa so ga privezali za avtomobil in dobesedno "izruvali". Posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj, je objavljen na Youtubu.
Komentarjev 20
  • BenX 22:36 06.december 2012.

    ena bolj ponesrečenih "modrovanj" nasploh... upam, da v hiši nimaš niti ene stopnice, ker je verjetnost, da tvoj otrok pade in si kaj resnega naredi veliko večja! če bi že rad varnost pri šolah se to ureja drugače!!! radari, sploh ...prikaži več v križiščih varnost občutno poslabšajo, če meni, "huliganu" ne verjameš si preberi kako študijo. že američani so začeli kapirat, da to ne funkcionira. od kar so masovno dali kamere in radare v križišča imajo zavarovalnice 20% več stroškov! če bi rad, da se mimo šole polje počasneje, se to naredi s kakim "otočkom", ki se ga obvozi, morda celo s semaforom, ki ga pešci aktivirajo. radar pa ti kar lepo doma na dvorišču mej!

  • Scott 21:00 05.december 2012.

    Boste tako zelo proti radarjem tudi,ko/če bo do smrti povožen vaš otrok ?

  • Žurnalček 21:19 04.december 2012.

    Imate srečo , ker so vas dali na posnetek. Policiji je tako izbit iz rok začetni dokaz , za preiskavo, ker je posnetek narejen ilegalno in protizakonito in kot tak niti slučajno ne more biti prvi dokaz , za uvedbo ...prikaži več preiskave proti njim. Vsak odvetnik vam bo podrl obtožbo , da se je preiskava začela na nezakonito pridobljenimi dokazi. Praktično je posnetek preprečil preiskavo , povedal pa ni nič. Glej Judikate in Pravno prakso . Zadnja takšna , vam je poznana iz BB.