Avto
3271 ogledov

Očetje, pozor, to je predstavil Ford

1/7
Ford
Na slovenske ceste hiter družinski ford prihaja še to poletje.

Ford je predstavil prve fotografije najnovejšega športnika focusa ST v karavanski različici. Zasnovan je bil v Ford performance oddelku in bo na prodaj od poletja 2019. Poganja ga 2.3 litrski EcoBoost motor z 280 KM v kombinaciji z ročnim ali 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom ter 2.0 EcoBlue dizelskim motorjem z 190 KM in ročnim menjalnikom.

Ford focus RS Avto Uradno slovo ford focus RS še nikoli hitrejše

Bolj praktični športnik, na izbiro je tudi v kombilimuzinski petvratni različici, tudi tehnološko odstopa od klasičnega focusa. Med tehnološkimi posebnostmi velja omeniti diferencial z elektronsko omejitvijo zdrsa, turbopolnilnik brez ‘turbo-luknje’ in možnost izbire voznih načinov.

Ford focus ST karavan | Avtor: Ford Ford

Cestna luknja Proti luknjam Avto Udarne jame focusu ne bodo mogle priti do živega

Ford za zdaj še skriva tehnične podrobnosti. Pospešek bo verjetno le malenkost slabši kot pri bencinsko gnani kombilimuzini, ki od 0 do 100 km/h pospeši v šestih sekundah.

Ford focus ST karavan | Avtor: Ford Ford

Ford focus ST Avto Toliko "konjev" ima novi focus ST!

Na zunaj je dovolj drugačen od šminkerskega karavanskega focusa z opremo ST-line, kar zagotavljajo edinstvene mrežaste rešetke za zrak, črna ogledala, okrogle izpušne cevi nameščene na vsaki strani odbijača ..., medtem ko je v potovalni kabini dobil sprednje sedeže Recaro, športni volan, aluminijaste obloge in oznako ST.

Ford focus ST karavan | Avtor: Ford Ford
Ford focus ST karavan | Avtor: Ford Ford

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.