Avto
10 ogledov

Otroci, ki kradejo avtomobile

Tudi otroci kradejo avtomobile. Foto: Youtube Žurnal24 main
Otroci, ki jih boste videli na seznamu tatov avtomobilov, se ne vključujejo v sliko poslušnih osnovnošolcev.

Medtem ko večina vrstnikov iz šole prosti čas preživlja pred televizijo, računalnikom ali na igrišču, so otroci na videoposnetkih odkrili novo obliko preživljanja prostega časa. Kradejo avtomobile! Jeza zaradi mame in odhod v cerkev sta samo dva razloga, zakaj so se malčki spustili v nevarno početje, in kot boste videli na posnetkih, tudi drage avanture.

Zabavno je početi slabe stvari
Osemletnik na posnetku slovi kot najbolj znan tat avtomobilov med svojimi vrstniki. Svetovno slavo si je prislužil z izjavo: "Zabavno je početi slabe stvari." Vse se je začelo zaradi jeze na mamo. Latarian Milton je ukradel ključe od babičinega terenskega vozila in se z njim odpeljal do prijatelja. Na srečo je materialno škodo utrpel zgolj SUV dodge durango, medtem ko jo je mladi voznik odnesel brez praske. Da bi se odkupil, je sam sebi prepovedal igranje igric za ves teden!



Otrok, ki ni hotel v cerkev
Nevarna vožnja in številni prometni prekrški so bili dovolj velik razlog, da so se policisti zapodili za belim avtomobilom. Potem ko je neposlušni voznik končno zaustavil vozilo, so policisti imeli kaj videti. Za volanom je sedel sedemletnik, ki je kasneje priznal, da je ukradel avtomobil in pobegnil od doma, da mu ne bi bilo treba iti v cerkev.



Petletnik posnet med krajo pick-upa
To je eden od redkih posnetkov, na katerem se vidi, kako otrok vstopa v avtomobil, ga vžge in se z njim odpelje. Po tem je sledila vožnja po parkirnem prostoru. Pot petletnika se je končala na drugi strani ulice v drugem vozilu. Prestrašeni deček je zaradi aktiviranja zračnih blazin ušel hujšim poškodbam.



Lovljenje devetletnika
Ko so policisti prejeli prijavo o pijanem vozniku, so se z okrepitvami podali v lov. Vijuganje po prometnici, vožnja v napačno smer in velika hitrost so skoraj privedli do tragičnega konca. Devetletnik se je v beg podal, ker je bil jezen na starše, ki mu niso dovolili po osmi uri zvečer ostati zunaj.



Nora vožnja po avtocesti
Čudež je, da se lov ni končal s hujšo nesrečo. Po dirki s 150 km/h in eksploziji gume je enoprostorec nekajkrat močno udaril ob zaščitno ogrado in tam tudi končal svojo pot. Na smrt preplašeni voznik je bil učenec šestega razreda osnovne šole.



Ukradla pet avtomobilov v petih mesecih
Ko je novinar poskušal izvedeti razlog, zakaj je deklica kradla avtomobile, je odkril, kako temperamentna je.



Lakota dela svoje
Po celodnevni igri s prijatelji se je šestletnik odločil oditi do bližnje restavracije nekaj prigriznit. Težava je bila, da se je nameraval na pot podati z avtomobilom. Mami je ukradel ključe. Da bi videl čez volan, je svoj otroški sedež z zadnjega sedeža preselil na voznikovega. Avantura se je
končala s prekinitvijo elektrike v vsem naselju in prekinitvijo telefonske povezave.



Mudilo se mu je v šolo
Potem ko je zamudil šolski avtobus, je šestletnik stvari vzel v svoje roke. Ukradel je ključ maminega avtomobila in se napotil proti šoli. Po nekaj kilometrih se je zaletel v steber v bližini svoje šole. Kljub lažjim poškodbam deček ni želel zamuditi pouka, zato se je naprej podal
kar peš.



Želel je preveriti vozniške sposobnosti
Devetletni Hunter Lance je želel svoje vozniške sposobnosti preizkusiti z maminim enoprostorcem. Po le dveh kilometrih je Hunter oplazil steber in se zabil v ogrado. Ves čas je ob njem sedela njegova petletna sestra, končni cilj pa je bilo očetovo delovno mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.