Avto
74 ogledov

Petino cenejši rezervni deli

Motrio Žurnal24 main
Konkurenca na polju mrež servisnih delavnic postaja vse bolj zaostrena. Svojo drugo pri nas je odprl Motrio v Šmartnem pri Litiji, z nižjo ceno rezervnih delov in storitvijo pa ni namenjena le Renaultovim modelom, temveč pokriva skupno 12 znamk.

Blagovno znamko nadomestnih delov Motrio je Renault vzpostavil leta 1998, namenjena pa je lastnikom vozil, starejših od štirih let, ki so za ceno servisne storitve in delov zelo občutljivi. Kot pravijo pri Motriu, so njihovi deli v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Dele te blagovne znamke lahko sicer lastniki renaultov že sedaj zahtevajo v pooblaščenih delavnicah, sedaj pa je s servisno delavnico AS Povše v Šmartnem pri Litiji Motrio pridobil že drugo neodvisno servisno mesto v Sloveniji. Med različnimi rezervnimi deli znamke so posebnost pnevmatike z imenom motrio, s čimer je Renault še vedno edini proizvajalec z lastno znamko avtomobilskih "obuval".

Motrio sicer ponuja nadomestne dele za 12 znamk vozil in 154 različnih modelov, ki predstavljajo 90 odstotkov celotnega voznega parka v Evropi. Na vse nadomestne dele velja 12-mesečno jamstvo. 

V bitki za stranke vse več povezovanja

Nedavno se je v Sloveniji z ambicioznimi cilji že pričela vzpostavljati mreža servisov Maxx, prav tako namenjena vozilom izven tovarniške garancije. Zanaša se na generične rezervne dele priznanih proizvajalcev, nudi pa celostno storitev vključno s servisi in popravili. Že od prej delujeta mreži Vulco in Euro Service.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.