Avto
31 ogledov

Pleh babe

Povej mi, kako držiš volan, in povem ti, kakšen moški si! Žurnal24 main
Lepe ženske in lepi avtomobili gredo skupaj. Imam prav? Ženski odgovor bi vas lahko zelo presenetil.
 

Preberite še:

► Dame, očedite svojega umazanca

► Smerniki: Zakaj jih ne vgrajujejo serijsko?

► Dokaz, da so avto ustvarili moški


Velja prepričanje, da moškemu z dobrim avtom ženske kar same padajo v naročje. Seveda takšno prepričanje velja predvsem v moškem svetu, ko pa prestopimo na estrogensko stran, vidimo, da so stvari precej bolj zapletene.

Predstavljajte si čudovito žensko, lepotico svojih sanj. Z neverjetno globokim dekoltejem, v izrazito oprijeti temni obleki, katere rob sega ravno do meje dobrega okusa. Visoke pete salonarjev samo še poudarjajo njene dolge noge, katerih konec iščete okoli tistega roba mini krila. In dva neverjetna hlebčka, podobna najbolj sočni breskvi, ki se zibljeta gor in dol, ko se ona kot črna pantera premika po ulici – tiho in prefinjeno, a hkrati usodno in nevarno.

Nakar ta neverjetna ženska, ta femme fatale, ta neustavljiva privlačnost na dveh nogah ... klecne! Peta se ji zatakne med tlakovce in sredi ulice pade na vse štiri. Avtomatičen refleks vsake morebitne priče je smeh, šele nato pomoč ubogi revici.

Z dobrim avtomobilom do samozavesti

Pa naj navežem to prispodobo na uvodne vrstice. Dober avto so tisti zapeljivo migajoči boki ženske, dober avto so tiste dolge vitke noge v visokih petah, dober avto je ta opojni seksapil, ki ga taka ženska oddaja ... A dober avto je predvsem pripomoček! Namreč; moški mora znati upravljati z avtom, vedeti, kako prijeti volan, biti gospodar ceste. V ženskih očeh je to le eden od testov. Ki jih seveda morate opraviti pozitivno.

Morda moški tega ne opazite, vendar ženske pozorno spremljajo vaše vedenje za volanom. Kako samozavestno ga držite, kako vaše dlani mehko drsijo po volanu in se neopazno sprehajajo od menjalnika k volanu in nazaj. Brez samega samcatega trzljaja ob nepravilnem spustu sklopke. In kako močno si upate pritisniti na plin! Ne v polnem mestu. In zagotovo ne na avtocesti ob prometni konici, ko se ljudje vračajo iz službe! Na plin pritisne na neki regionalni cesti, kjer je omejitev le 90, vidva pa se z vetrom v laseh bližata dvestotici. S tem pokažete, da ne živite po pravilih; da se včasih postavite po robu zakonu, namesto da bi se bali lastne sence; in v končni fazi pokažete tudi, da svoje drage vseeno ne spravljate v nevarnost na cesti, polni avtomobilov. Predvsem varnost je tisti občutek, ki ga moški mora vzbujati v ženski. Ženska bo namreč ob takem opazovanju sklenila, da tak moški zna prijeti tudi njo, prevzeti pobudo v postelji, se prepustiti divjemu in nevarnemu, jo pripeljati do roba nezavestnega in multiplo orgazmičnega lase pulečega seeee ... mislim avta! Nato jo bo, ko bosta vsa zadihana in prepotena, stisnil v objem, jo zaščitil in ji vzbudil občutek varnosti.


Če se kljub dobremu avtomobilu vajin večer ne konča uspešno, ste si to verjetno zaslužili! © iStockphoto

 
Naj vas ne zanese!
Da, avto je le pripomoček! Za samozavest, se ve. Pri Peugeotu so verjetno vedeli, o čem govorijo, ko so prišli na dan s sloganom "samozavest serijsko." In ko moški oddaja takšno energijo, jo bo ženska skoraj zagotovo zavohala, saj smo konec koncev le živali.

Seveda se z boljšo znamko avtomobila samozavest veča. Njena moč zna biti zavajajoča, saj moški, zaslepljen z močjo konjev in čudovito lepotico, ki sedi na sovoznikovi strani, preprosto popustijo svojemu egu. Ne znajo ga brzdati. In moški, ki se ne brzda – je nevaren moški. Torej, moški, ki se dere na voznike ob prometni konici; ki neprestano prehiteva avtomobile na polni cesti; ki živčno spušča in pritiska sklopko, da sovoznica v avtu dobi bolečine v vratu najvišje stopnje; ki žensko vsaj trikrat spravi v nevarnost, ko pri prehitevanju zapelje v škarje in se kot zadnji idiot smeje ob pogledu na prebledelo sovoznico ... tak moški je klecajoča ženska! Moški z napako! Dobremu avtomobilu navkljub v trenutku izgubi vso privlačnost, takoj ko se pokažejo prave barve njegovega značaja. Zato dragi moški, ne bodite presenečeni, ko vsi klišeji padejo v vodo in vaša spremljevalka jezno zaloputne vrata vašega lepotca, vam v slovo pomaha s sredincem, na čelu pa se skoraj neonsko sveti napis: "Ne kliči me več, bebec!" Verjetno ste si to zaslužili!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.