Avto
6980 ogledov

Poglejte nov Volkswagnov zaslon

Zaslon v novem volkswagen amaroku Volkswagen
Volkswagen bo svoj novi osrednji zaslon, ki meri do 12 palcev, pokazal v v novem poltovornjaku amarok.

Zaslon osrednje upravljalne enote v novi generaciji amaroka je odslej postavljen navpično ter tako po zagotovilih tovarne nudi boljši pregled in več možnosti upravljanja.

VW amarok Avto Kmalu pri nas: novi volkswagen amarok!

Amarok bo opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, ki jih je mogoče konfigurirati prek zaslona. Več kot 20 od njih jih je v seriji amarok na voljo prvič: ti vključujejo asistenci za ohranjanje smeri in menjavo voznega pasu, asistenci za luči in hitrost, pa tudi prikaz okolice in sistem za prepoznavanje prometnih znakov. Vsebine za interakcijo med uporabniki vozila in pickupom – na primer prek mobilnih spletnih storitev, kot je 'We Connect Navigation' – ter upravljanje klimatske naprave, infotainmenta, navigacije, parkirnih asistenc ali ekskluzivnega zvočnega sistema (odvisno od opreme) je prav tako mogoče krmiliti prek osrednje upravljalne enote. Pod zaslonom je nameščena tudi vrsta stikal, ki omogočajo neposreden dostop do nekaterih funkcij.

Volkswagen amarok Avto Ford je rešil VW amaroka

Novi amarok bo od konca leta 2022 v prvih državah prišel na trg z dvojno kabino in štirimi vrati (DoubleCab), na posameznih trgih pa z enojno kabino in dvojimi vrati (SingleCab).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice