Avto
1820 ogledov

Pogrebno vozilo, ki do stotice pospeši v treh sekundah

BINZ International
Sodelovanje med družbo Coleman Milne s sedežem v Boltonu in nemškim podjetjem BINZ International je nastalo vozilo BINZ.E. Teslo model S so prilagodili za potrebne pogrebne službe.

Teslo model S so morali podaljšati, strešno linijo pa dvigniti. Daljša je tudi medosna razdalja, s čimer so uravnotežili karoserijo.

Rimac Rimac Avto Hrvat pripeljal človeka, ki je bil desna roka Elona Muska

Pri podjetju navajajo, da je vozilo ohranilo vse pomembne prednosti, ki jih prinaša Tesla svojim lastnikom, od aplikacij za pametne telefone ali popolnega dostopa do omrežja Supercharger. Colman Milne navaja doseg z enim polnjenjem več kot 220 kilometrov, pospešek od 0 do 100 km/h je tri sekunde.

 | Avtor: BINZ International BINZ International

Tesla model 3 Iphone uničil Nokio Avto Iphone je uničil Nokio, lahko model 3 uniči VW?

 | Avtor: BINZ International BINZ International

Lee Hudson, poslovodni direktor Colemana Milne, verjame, da BINZ.E predstavlja vozilo prihodnosti za pogrebni sektor, hkrati pa poziva vse direktorje pogrebnih zavodov, da v svoj vozni park uvrstijo neslišna brezemisijska vozila.

 | Avtor: BINZ International BINZ International

Komentarjev 3
  • Avatar Lion007
    Lion007 10:33 29.avgust 2020.

    Ta prav čas reklama za Teslo, ker ljudje umirajo ta korono kot po tekočem traku. Žalostno, a žal resnično...

  • sam1 10:26 29.avgust 2020.

    To bo za tiste,ki se jih bodo želeli na hitro rešiti ob zadnji vožnji do krematorija,da se vmes ne zgodi kaj nepredvidenega ali se pokojnik celo prebudi in je konec sanj o bogati zapuščini-navadne smrtnike bodo namreč še vedno vozili ...prikaži več na zadnjo pot z "normalnimi" vozili.....

  • stromar 08:20 29.avgust 2020.

    Zadnja vožnja v 3s do 100km/h