Avto
4469 ogledov

Potrebujete še kakšen dokaz? To je novi golf 8

golf Facebook
Novega golfa so ujeli v skladišču brez kamuflaže.

Teden dni pred razkritjem novega golfa osme generacije vsaj glede vidnih lastnosti ni več skrivnosti. Oblika golfa VIII je bila že nekaj časa ena najslabše varovanih skrivnosti na planetu, sedaj je ugank še manj, saj bližnji posnetki razkrivajo, kakšna bo zunanjost in tudi notranjost naslednje generacije daleč najbolj prodajanega evropskega avtomobila.

Dobro je vidna oblika prednjih svetil, ki bo bolj dinamična, kot smo bili vajeni zadnja leta. Avto na fotografiji nima prednjih meglenk, niti ne daje videza, da jih golf še sploh namerava imeti. Ogledala so zopet na pecljih.

V notranjosti sta vidna dva velika digitalna zaslona, sredinski je nagnjen proti vozniku, armatura pred sovoznikom ne želi biti dolgočasna.

golf | Avtor: Facebook Facebook

Potrjujejo se indici, da bo s klimatsko napravo golfa treba v glavnem upravljati le še prek zaslona in ne več prek namenskih stikal. Uradne skice so dale namig, da bo vsaj temperaturo sicer mogoče uravnavati še prek posebnega drsnika pod zaslonom.

Razpoznavna je kombinacija že znanih in nekaj novih oblik pri stikalih. 

Vse o novem golfu in predvsem kaj novega prinaša pri tehnologiji in motorizaciji, bo znano prihodnji teden ob uradni premieri. 

Volkswagen golf Avto Uradne skice pred finalnim razkritjem novega golfa

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • maresem 18:06 16.oktober 2019.

    Še ena velika VW jajca na pragu.

Sorodne novice