Avto
10 ogledov

Prenova za captivo

Chevrolet captiva Chevrolet
Chevrolet bo v Ženevi pokazal prenovljeno captivo. Največ sprememb se nanaša na preoblikovan sprednji in zadnji del vozila, v opremi pa bo po novem sistem, ki omogoča vstop v vozilo in zagon motorja brez ključa.

Na letošnjem avtomobilističnem salonu v Ženevi bo Chevrolet prvič v Evropi predstavil preoblikovano različico kompaktnega športno-terenskega vozila captiva.

Največ sprememb je bilo uvedenih na zadnjem in sprednjem delu vozila, vključno z novimi zadnjimi lučmi s svetlečimi diodami, vodoravnimi kromiranimi konci na izpušni cevi in preoblikovanim odbijačem. Sprednji del je opremljen z nizkim odbijačem, novimi rešetkami in preoblikovanimi meglenkami. Nova so še 18-palčna platišča iz lahkih kovin.

Captiva bo od sedaj naprej pri višjih nivojih opreme vključevala zagon vozila in vstop v vozilo brez ključa. V notranjosti je mogoče izbirati med novimi barvami sedežev, novimi tkaninami (višji nivo opreme vključuje usnjene sedeže) in preoblikovanimi okrasnimi elementi na armaturni plošči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.