Avto
13 ogledov

Prenovljena fiesta tudi kot dostavnik

Ford fiesta van
1/3
Ford
Ford bo v začetku leta 2013 ponudil dostavno različico fieste van, narejene na osnovi osebnega modela, ki je namenjena večjim in manjšim poslovnim uporabnikom.

Fiesta van bo kupce iskala s kombinacijo varčnega motorja, varnostne opreme in pametnih tehnologij. Vsi motorji ob izpustih CO2 manj kot 100 g/km porabijo 3,7 l/100 km ali manj. Različica van je prvič na voljo z novim dizelskim 1,5-litrskim motorjem Duratorq TDCi s 75 KM; ECOnetic Van je opremljena s tehnologijami za varčevanje z gorivom, ki s porabo samo 3,3 l/100 km in izpusti 87 g/km zagotavljajo najboljše rezultate v tem razredu.

Med naprednimi sistemi izpostavljamo sistem SYNC s pomočjo v sili, aktivno preprečevanje naleta pri majhni hitrosti Active City Stop in MyKey za vzpodbujanje varnejše vožnje ter praktičnimi funkcijami, kot sta sistem za dolivanje goriva Easy Fuel in kamera za prikaz območja za vozilom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.