Avto
2702 ogledov

Prepoznate lokacije, kjer so snemali novo mazdo MX-30?

Mazda MX-30
1/14
Mazda
Nova mazda MX-30 je Sloveniji in še posebej Ljubljani naredila dobro reklamo.

Povsem nova mazda MX-30 je eno glavnih imen aktualnega avtosalona v Tokiju. Gre za prvo Mazdino serijsko vozilo, ki ga bodo prodajali po vsem svetu. Gre za posebneža med električnimi vozili, saj marsikje ubira drugačen pristop kot pa druge znamke. 

Mazda MX-30 | Avtor: Mazda Mazda

"Snemanje seveda ni potekalo prav z modelom MX-30, ampak so za to uporabljali poseben avtomobil in posebno tehniko snemanja. S triki pa so ga spremenili v mazdo MX-30."

Za Slovence je zelo zanimivo tudi dejstvo, da so celoten slikovni in video material za novinko posneli v Sloveniji, največ v središču Ljubljane. Da eden od proizvajalcev znova izkorišča Ljubljano za snemanje, je bilo sicer jasno že pred časom, ko so dele prestolnice zapirali za ves promet in radovedne oči, zdaj pa je jasno, čemu je služila vsa ta skrivnostnost - do uradne premiere namreč podoba mazde MX-30 sploh ni prišla v javnost, kar je danes resnično že redkost. 

Na fotografijah in v videu je moč prepoznati različne lokacije. Oglejte si jih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.