Avto
91 ogledov

Previdno pri vožnji na trajekt

Trajekt Youtube
Tragična novica je stara sicer že leto dni, a je dobro opozorilo pred dopustniško sezono, da moramo biti na cesti strpni in se nam ne sme nikamor muditi. Na spletu je zaokrožil posnetek nespametne voznice s trajekta v Istanbulu.

Če zamujate na trajekt, počakajte na naslednjega. Marca lani je voznica na trajekt zapeljala v trenutku, ko je začel zapuščati pomol. Avto je zdrsnil s trajekta v vodo in se potopil. Mnogi so za šokantni dogodek okrivili tudi nadzornike na trajektu, ki niso onemogočili vozilu, da zapelje na rampo. V vozilu so bile tri ženske in petletni otrok. Materi in še eni ženski se je uspelo iz avta rešiti še preden se je potopil, rešili so tudi tretjo žensko, petletni otrok je umrl v bolnišnici.

Na spletu je zaokrožil šokantni posnetek s kamere na trajektu, ki je jasno opozorilo vsem, ki se podajajo na letni dopust, in se jim neskončno mudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.