Avto
2043 ogledov

Prve uradne skice nove octavie RS iV

Škoda octavia RS iV Škoda
Premiera nove generacije športne octavie, ki prinaša veliko presenečenje pod motornim pokrovom, je najavljena za 3. marca.

Škoda z uradnimi skicami najavlja skorajšnji prihod nove octavie RS iV. Češki proizvajalec avtomobilov je objavil tri uradne oblikovalske skice zunanjosti športnega avtomobila, ki temelji na četrti generaciji Octavie in bo svetovno premiero doživel 3. marca na ženevskem avtomobilskem salonu. Črni, za RS-modele značilni detajli poudarjajo dinamični oblikovalski slog. Octavia RS iV je hkrati prvi Škodin model RS opremljena s priključnohibridnim pogonom.

Škoda octavia RS iV | Avtor: Škoda Škoda

Prenovljena škoda octavia RS OCTAVIA RS PO PRENOVI Avto Škoda octavia RS zmore zdaj 169 kilovatov moči

A brez skrbi, kljub zmanjšanju prostornine motorja za skoraj tretjino v različici priključnega hibrida nova octavia iV RS, kot so jo pomenljivo poimenovali, ne bo nič bolj pohlevna. 

Škoda octavia RS iV | Avtor: Škoda Škoda

Škoda octavia Razkritje: 11. 11. Avto Taka bo nova škoda octavia!

V ponudbi pa bosta tudi bolj "normalni" različici RS. Tista z bencinskim motorjem bo imela še vedno 2,0 litra prostornine in glede na napovedi podobno moč kot hibridna sestra. Bo pa konkretno lažja.  Tretja različica pa bo dizelska, a za zdaj ni znano, s kakšnim motorjem. Octavia naj namreč ne bi imela istega twin-turbo motorja, kot ga uporablja kodiaq RS.

Komentarjev 2
  • barsoba 17:11 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Leon
    Leon 15:29 05.februar 2020.

    Nekoč so bili Čehi za Balkan res "čehi" in škode " češki " avtomobili ! Mi smo ostali na Balkanu oni so odšli v Evropo !

Sorodne novice