Avto
1831 ogledov

Revoz še naprej brez proizvodnje

Revoz Saša Despot
Kdaj bodo proizvodnjo nadaljevali, se v krovnem Renaultu še niso odločili.

V novomeški avtomobilski tovarni Revoz, ki je zaradi dogajanja, povezanega s širjenjem novega koronavirusa in zaradi skrbi za zdravje zaposlenih po popoldanski izmeni 17. marca zaustavila proizvodnjo, bo ta prihodnji teden še stala.

Slovenija Revoz, kaj pa varnost? Zjutraj takšna vrsta ljudi pred vhodom v tovarno!

Iz Revoza, ki zaposluje približno 3400 ljudi, so ob začasni zaustavitvi proizvodnje sporočili, da so sodelavce pozvali, da ostanejo doma in sledijo navodilom pristojnih državnih organov.

Pojasnili so tudi, da je vnovičen zagon proizvodnje odvisen "tako od razmer v državi kot od odločitev matične skupine Renault".

Prometno dovoljenje Avto Avto Registracije in tehnični pregledi se ne bodo izvajali!

Zaposlene in partnerje bodo obveščali digitalno

Podjetje si bo, tako kot celotna skupina Renault, prizadevalo vzpostaviti poslovanje takoj, ko bo to možno. Ko bo kriza mimo, bo v dogovoru s socialnimi partnerji sprejelo vse potrebno ukrepe, s katerimi bo zagotovilo ustrezno delovanje in odgovorilo na pričakovanja svojih kupcev, so zagotovili.

Revoz Ustavitev ob 22.00 Avto Revoz: Ostanite doma

O vseh ključnih informacijah glede dejavnosti Revoza in ponovnega zagona proizvodnje bodo tako zaposleni kot partnerji obveščeni prek mobilne aplikacije in spletne strani podjetja, so še sporočili iz Revoza.

prihod novega Stadlerjevega vlaka Slovenija To vam pripada, če ste odvisni od javnega prevoza

V Revozu so sicer zaradi neredne dobave sestavnih delov, ki je bila posledica okuženosti z novim koronavirusom na Kitajskem in neredne dobave motorjev iz tovarne v Turčiji, v začetku meseca za tri dni začasno zaustavili proizvodnjo. Dan pred zadnjo začasno zaustavitvijo proizvodnje pa so ob nedelovanju javnega avtobusnega prometa in težav z zagotavljanjem prihoda zadostnega števila delavcev delovali brez nočne izmene.

Komentarjev 5
  • giaforlea 09:05 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • gfasimor 04:05 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • acheliw 23:05 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks