Avto
0 ogledov

Robič, Bikar, Špik ali Žbogar?

Na tretji izmed šestih dirk Žurnalovega kartinga zvezd bodo tekmovali politiki. Žurnal24 main
Začenja se 2. krog glasovanja v Žurnalovem kartingu zvezd. Po zmagoslavju Tine Gaber med misicami se bodo za finalni nastop tokrat pomerili športniki.
 

GLASOVANJE

Glasujete lahko tukaj

Od srede, 25. marca, do ponedeljka, 6. aprila, imate čas za glasovanje, kdo bo po vašem mnenju slavil zmago. Izbirate lahko med naslednjimi kandidati: nekdanjo atletinjo in športnico leta 2001 v Sloveniji Alenko Bikar, dvakratnim olimpijskim dobitnikom kolajne in slovenskim športnikom leta 2004, jadralcem Vasilijem Žbogarjem, zlatim olimpijcem Luko Špikom in najboljšim ekstremnim kolesarjem Juretom Robičem. Tekma športnikov bo v ponedeljek, 6. aprila ob 18.00, v Karting centru BTC v Ljubljani, in si jo lahko ogledajo vsi, ki si to želijo.

Glasovanje poteka na spletnem portalu www.zurnal24.si. Glasovalec svoj glas odda tako, da na spletnem naslovu izmed štirih kandidatov izbere tistega, za katerega meni, da bo najhitrejši, s čimer se uvrsti tudi v žrebanje za eno od privlačnih nagrad. Te so mesečne, in sicer je prva nagrada telefon LG, druga dodatna oprema za mobilnik, tretja pa paket energijske pijače Dark dog. Pravilnik je objavljen na spletnem naslovu www.zurnal24.si/karting.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.