Avto
232 ogledov

S hitrim audijem na letnih gumah v Darsovo prikolico

Nesreča na obvoznici
1/3
Bralec Mitja
V manj kot 24 urah dva primera naleta na Darsova vozila. Na ljubljanski obvoznici se je dopoldan voznik športnega audija na letnih gumah zaletel v Darsovo opozorilno prikolico, čeprav je bila ta na odstavnem pasu. A voznik je imel na grbi še kar nekaj grehov.

Pozivi pristojnih služb, naj vozniki prilagodijo vožnjo razmeram, niso dosegli vseh. Nekaj pred 11. uro se je na ljubljanski obvoznici pri Bokalcah zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen audi RS6 koprskih registrskih oznak. 

"Policisti so bili o omenjeni nesreči obveščeni okoli 10.45 ure. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila audi zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v postavljeno signalizacijo," je za Žurnal24 pojasnila predstavnica policije Maja Ciperle Adlešič.

"Voznik ni imel ustrezne zimske opreme, ni uporabljal varnostnega pasu in vozil je vozilo v času, ko ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja," je naštela preostale grehe pogumneža, seveda poleg povzročitve nesreče.

Policisti so mu izrekli 660 evrov globe, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Nesreča na obvoznici | Avtor: Bralec Mitja Bralec Mitja
Darsova prikolica je obveščala o delovni zapori na odstavnem pasu. Čeprav je bila postavljena na odstavnem pasu, se ji audi ni mogel izogniti. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Že včeraj je v vozilo Darsa na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica treščila voznica. Vzdrževalec Darsa je z vozilom ščitil nesrečo, ki se je zgodila pred tem na poledenelem odseku med Razdrtim in Ajdovščino.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 20
  • tudbognasvečnereši 09:49 17.januar 2017.

    One cent, če si tako prepričan te vabim da naredimo vzporedni test timske in letne gume, boš zelo razočaran nad svojo ugotovitvijo.

  • tudbognasvečnereši 09:47 17.januar 2017.

    Srečnii-Točno tako ++++++++++++

  • zdrej 18:39 15.januar 2017.

    Čisto preprosto, ne kupi jih jih in ne zamenja. Po drugi strani ima finančne probleme jer Pe***na mora da ima dragi auto. Sicer pa me zanima, če se mu bo zavarovalnica/ce usedla na račun za stroške .