Avto
10344 ogledov

S tem dejanjem vozniki v eni potezi uničijo zvok v avtu

Harman Kardon BMW
Vozniki avtov, s to potezo boste uničili zvok vaše tovarniške audio naprave.

Grzegorz Sikora je vodja inženirske ekipe pri podjetju Harman. Slednje iima v lasti tako slovite znamke, kot so Harman Kardon, JBL, Bowers & Wilkins in Bang & Olufsen. Sikora in njegova ekipa so zadolženi, da po naročilu proizvajalcev avtomobilov za bodoče modele najrazličnejših velikosti in cenovnih razredov razvijejo takšno postavitev zvočnikov in nastavitev audio naprave, ki bo kar najbolj izkoristila akustiko v avtomobilu in potnikom pričarala optimalen zvok. 

Za Autobild je Sikora povedal tudi, kaj je tista stvar, s katero voznik v eni potezi uniči zvok. "Gredo v nastavitve in preveč ekstremno spremenijo nastavitev zvoka. Najbolj pogosto potisnejo stopnjo basov do konca ali pa prerazporedijo grafični izenačevalnik. S tem vse uničijo," pravi Sikora. 

"Po več mesecov se trudimo, da najdemo idealno nastavitev zvoka za posamezen avto. Ne pravim, da bi morali odpraviti možnost nastavitev, vendar pa je pomembno, da ste pri njih preudarni. Pri svojem sistemu Bang & Olufsen sem recimo rahlo dvignil bas, ker mi je osebno všeč. Ni pa pametno izbrati ekstremnih nastavitev."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Zara_Corlette 07:47 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To jee tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

  • Avatar Irmamosna
    Irmamosna 01:12 18.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

  • izRODEk 23:17 17.avgust 2018.

    Zadeva je povsem enostavna: kmetavzi (po večini vozniki rabljenih audijev ter VW-jev) DODAJAJO, vsi ostali, ki niso retardirani, pa ODVZEMAJO.