Avto
5013 ogledov

Škoda končno razkrila, kaj lahko pričakujemo že kmalu

Škoda vision 7S koncept Škoda
Škoda je po prvih fotografijah notranjosti s futurističnim volanom in prvič navpično postavljenim zaslonom razkrila še dve zunanji sliki, ki razkrivata obrise prihodnjih modelov češkega proizvajalca vozil.

Škoda je pred kratkim predstavila notranjost študije vision 7s, ki prikazuje notranjost vozila s sedmimi sedeži. Nova zasnova Škodinih vozil, ki jo lahko pričakujemo v prihodnje, razkriva še, prvič v zgodovini znamke, prostostoječi zaslon na dotik, ki je nameščen navpično in plosko, široko instrumentno ploščo ter volan z ravnim spodnjim in zgornjim delom.

PRIMA test B kombilimuzine Izmerili smo Avto Kateri mestni avto je najbolj uporaben?

Kot kaže, bodo potovalne kabine prihodnjih vozil znamke Škoda zelo minimalistično zasnovane, z veliko prostora za do sedem oseb v treh sedežnih vrstah. Pričakujemo lahko haptične in virtualne vmesnike.

Škoda vision 7S koncept | Avtor: Škoda Škoda

Fabia Avto Škoda, ki je zapeljala razred višje

Črka T

Zdaj pa so pri Škodi končno razkrili tudi prvi dve skici zunanjosti koncepta vision 7S, ki bo uradno razkrit 30. avgusta. S tem proizvajalec vozil, ki je del koncerna Volkswagen, predstavlja dodatne podrobnosti svojega novega oblikovalskega sloga. Risba daje vpogled v karoserijo študije. Gre torej za velik SUV, ki je izključno električen. Povsem nov je sprednji del z bistveno širšo in nižjo mrežo hladilnika, ki je zaprta in v temni izvedbi, luči pa so v obliki črke T. Sprednji žarometi so pomaknjeni na skrajni rob vozila in so razporejeni v dveh vrstah drug nad drugim. Nad njimi leži ostro začrtan pas dnevnih luči, ki ob straneh sega na močno razširjene blatnike in svetlobno grafiko razširja v obliko črke T.

Škoda vision 7S koncept | Avtor: Škoda Škoda

Škoda enyaq coupe iV Avto Odlična novica iz Škode za številne Slovence

Konturirani pokrov motornega prostora krasi Škodina značilna linija. Na novo zasnovani odbijač zaznamuje sedem navpičnih odprtin za zajemanje zraka, od katerih je sredinska izvedena z izrazitim oranžnim vstavkom. Spodnji del podaljška sprednjega odbijača je opremljen s ščitnikom za podvozje iz aluminija. Velika, aerodinamično optimizirana platišča poudarjajo velikost koncepta. Strešna linija se počasi spušča proti zadku.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.