Avto
2848 ogledov

Slaba novica za ljubitelje avtomobilskih revij

Avtosalon v Ženevi 2018 Saša Despot
Avtomobilske revije še danes pravim ljubiteljem avtomobilov predstavljajo vir informacij in fotografij, ki jih nestrpno pričakujejo vsak mesec, ko jih pričakajo v hišnih nabiralnikih. Zato je še posebej boleča vest, ki prihaja iz največjega izdajatelja avtomobilskih revij na svetu.

Avtomobilska romantika je tesno povezana z avtomobilskimi revijami. Mnogi so jih ali pa še jih dobivajo v nabiralnik, spet drugi so naslovnice z novimi modeli občudovali v kioskih. Internet ni blagodejno deloval na avtomobilske revije, zato najstniki danes informacije in tudi video vsebino prebirajo na svetovnem spletu. 

DriveMe TO SO CENE Avto Avtomobili ne bodo samevali. Šest slovenskih podjetij si deli avtomobile

Eden od največjih svetovnih izdajateljev avtomobilskih revij na svetu, TEN Publishing, je najavil, da ukinja kar 19 od 22 avtomobilskih revij. V prodaji bodo ostale zgolj revije Motor Trend, Hot Rod in Four Wheeler.
Vseeno so pri TEN Publishing potrdili, da ukinitev revij še ne pomeni, da se bodo umaknili iz posla, ampak bodo namesto tiska izdajali spletne vsebine. Avtomobilske revije, ki jih ukinjajo, so v večini specialne izdaje z zelo omejenim številom naročnikov.

parkirišče Avto Kje v Sloveniji so avtomobili najstarejši in kje najmlajši?

Ukinjajo se:

4-Wheel & Off-Road
Automobile
Car Craft
Chevy High Performance
Classic Trucks
Diesel Power
Hot Rod Deluxe
Jp
Lowrider
Mopar Muscle
Muscle Car Review
Muscle Mustangs & Fast Fords
Mustang Monthly
Street Rodder
Super Chevy
Super Street
Truck Trend
Truckin’
Vette

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.