Avto
153 ogledov

Tina Maze v Nemčiji podprla Dolenjce

Adria Mobil v v Düsseldorfu
1/18
Adria Mobil
Vsi ljubitelji kampiranja in avtodomov vsako leto ob koncu poletja romajo v nemški Düsseldorf. Tam se je odprl eden največjih sejmov počitniških vozil ter opreme za prosti čas in potovanja, na katerem eno najbolj opaznih vlog igra tudi novomeška Adria Mobil.

Sejem v Düsseldorfu je obvezna postaja številnih nemških dopustnikov in lastnikov počitniških prikolic in avtodomov, ki se domov v Nemčijo vračajo iz različnih koncev Evrope. Prav zato je sejem odlična priložnost za predstavitev in reklamiranje novih izdelkov, tudi slovenskih.

Dolenjska Adria Mobil se na letošnjem sejmu v Düsseldorfu predstavlja s 43 vozili znamk Adria in Sun Living. Novomeščani imajo enega največjih razstavnih prostorov na salonu kjer svoje proizvode predstavlja preko 590 razstavljavcev iz vsega sveta, ki zastopajo skupno 130 različnih blagovnih znamk vozil in opreme za prosti čas.

Razstavljavci imajo na voljo 195.000 kvadratnih metrov razstavnih površin, na katerih bodo do 6. septembra predstavili več kot 2000 vozil s področja karavaninga. Gre za največji poslovni dogodek leta za svetovne proizvajalce s tega področja, na katerem se predstavijo produkti nove sezone, pa tudi konceptna vozila in številne druge inovacije.

Adria Mobil v v Düsseldorfu | Avtor: Adria Mobil Adria Mobil

Adria Mobil s serijskimi novostmi in zanimivim konceptom

Adria Mobil letos razstavlja produkte za sezono 2016, s sejemskim in poslovnim nastopom pa hkrati simbolično zaključuje obeleževanje petdesetletnice blagovne znamke Adria in sočasno zaznamuje svojo nepretrgano navzočnost na evropskem trgu.

Družba je sicer v prvem polletju dosegla 28 odstotkov višje poslovne prihodke iz prodaje kot v enakem lanskem obdobju, piše STA, zaradi nekoliko povečanega tržnega deleža in same rasti povpraševanja na evropskih trgih pa načrtuje, da bo do konca leta uspela prodati več kot 10.000 produktov, od počitniških prikolic, prek avtodomov vanov do če dalje bolj popularnih počitniških hišic.

Adria Mobil je letos v Nemčiji premierno predstavila nove modele avtodomov serije compact in coral XL ter počitniške prikolice Alpina. Velika novost je Avtodom serije sonic supreme 810 SC s tremi osmi in dolžino 8,75 metra, z bogato opremo, ki bo zadovoljila tudi najbolj petične kupce avtodomov.

Prvič so predstavili šest metrov dolg konceptni avtodom serije compact SLS. Njegova posebnost so vzdolžna ležišča, in funkcionalna razporeditev ter inovativne tehnološke rešitve kot je izvlečna zadnja stena, ki med postankom omogoča povečanje avtodoma.

Komentarjev 1
  • h3o 10:44 31.avgust 2015.

    Janez iz SDS ni mogel priti, pa je namesto njega prišla Tina Maze.