Avto
30 ogledov

Iščemo najbolj varčnega voznika

C-HR Anže Petkovšek
Iščemo najbolj varčnega voznika v Sloveniji. Dokažite, kako varčno znate v resnici voziti, in morda se boste prav vi za tri tedne domov odpeljali Toyoto C-HR in prejeli še darilni bon za gorivo, ki ga podarja MOL Slovenija.

Spletna stran zurnal24.si v sodelovanju s Toyoto Slovenija in MOL Slovenija išče najbolj varčnega voznika. Do 3. februarja zbiramo prijave na tekmovanje in vas vabimo, da izpolnite prijavnico, ki jo najdete spodaj.

Izžrebali bomo osem bralcev, ki bodo na isti trasi s hibridno toyoto C-HR preizkušali svoje znanje o varčni vožnji. Tekmovanje bo vedno potekalo s startom in ciljem v Ljubljani, sama trasa pa naj za zdaj ostane še skrivnost.

Cilj tekmovanja je z istim avtomobilom prepeljati v naprej začrtano isto traso s kar najmanjšo povprečno porabo goriva znotraj predvidenega časa. Če bo imelo več tekmovalcev na koncu poti isto porabo, odloča najhitrejši čas.

Vsak izmed tekmovalcev bo za udeležbo prejel darilni bon za gorivo, ki ga poklanja MOL Slovenija, najboljšemu pa bo Toyota Slovenija za mesec dni odstopila novega križanca C-HR.

Prijavite se in preverite, kako varčni vozniki ste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.