Avto
14797 ogledov

Video: Lado po pol leta izvlekli iz vode in zavrteli ključ motorja

youtube
Ruski fantje pri Garage 54 so se lotili novega izziva.

Pri Garage 52 so v preteklosti avtomobil zakopali v blato in preizkušali odpornost lade, lado nivo so spremenili v šestkolesnik, tokrat pa je ekipa lado pustila v ribniku pol leta.

Avto Video: V električni avto je želela natočiti gorivo

V jezeru je preživela tudi ostro rusko zimo, zaradi česar je bila, ko so jo potegnili z vode, videti v slabem stanju. Avto je bilo potopljeno v zelo plitkem delu vode, zato je voda, ki se je spremenila v led, stisnila streho vozila.

Policija opozarja Avto Video: Kako v minuti ukradejo zaklenjen avtomobil

Ekipa je najprej odstranila svečke in izčrpala vodo, ki se je nabrala v vozilu. Dolili so tudi olje. Kaj jim je uspelo po nekaj urah dela, pa si poglejte v videu.

Komentarjev 5
  • brenda 17:40 03.januar 2019.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja lahko vložijo na spletu, zato sem se odločil, da ga preučim. No, začel sem z njim in spremenil življenje. ➨➨➨➨➨➨ www.WebJob33.Com

  • TistoPravo 13:38 03.januar 2019.

    Kuk cajta pa bo laufalo...aia to ni pomembno za njih, za nas preostale pa zelo

  • Snežinko 09:13 03.januar 2019.

    Ja, bravo... in kaj naj bi s tem dokazali? Itak, da je vžgal, kaj pa drugega...saj nima nič, kar bi lahko v vodi crknilo. Svečke, vžigalna tuljava, bat, akumulator. To je to. Zakaj niso dali v vodo kaj z elektroniko...

Sorodne novice