Avto
10650 ogledov

Video: Najbolj nor policijski lov, kar ste jih videli v zadnjih letih

Policija lov Youtube/Dagbladet TV
Policista sta se z avtom pognala za roparjema draguljarne na način, ki pušča odprta usta.

Na Norveškem so objavili video policijskega lova za oboroženima roparjema draguljarne. Rop se je zgodil konec lanskega julija, posnetek kamere v policijskem avtu pa objavili te dni na sodnem procesu proti roparski dvojici. 

Predrzni dvojec, sicer švedska državljana, je tistega dne vstopil v prestižno draguljarno v središču Osla, s pištolama prisilil stranke in zaposlene v zadnje prostore, nato pa z razbijanjem vitrin nagrabil plen. Policisti so bili o ropu hitro obveščeni in so začeli takoj nadzirati okolico. 

Ena od patrulj je storilca na skuterju opazila, kako je zavil skozi park. Sledil je divji lov avtomobila in skuterja po ozkih potkah parka mimo mamic z vozički, kolesarjev in tekačev, prek ozkega visečega mostu ... Nekajkrat je šlo resnično na tesno.

Na koncu sta roparja naredila napako, policista pa sta ju brezkompromisno pokosila. "Če se samo dotakneš pištole, ti bom odpihnil betico!", je pri tem kričal eden od njih in uspešno zaključil divji lov.

Komentarjev 5
  • joe 21:44 14.junij 2020.

    vsi preveč gledajo ameriške policaje zato nastanejo takšne nore dirke.

  • kapibara 09:16 11.junij 2020.

    Dober policaj, da ga je še opozarjal za pištolo..moral bi biti tiho, počakat da jo izvleče in.. potlej pa reč: Kuj je segel po pištoli..

  • Božidar Dinič 09:07 11.junij 2020.

    NI VREDNO ,KOLIKO LJUDI SO OGROŽALI IN ,DA NAŠI POLICJOTI TEGA NE VIDIJ O SAJ SO ŽE DOVOLJ PODIVJANI