Avto
2533 ogledov

VIDEO: To se zgodi, ko voznik izgubi nadzor nad vozilom

Toyota supra Toyota
Po spletu je zaokrožil posnetek zadnje vožnje legendarnega vozila toyota supra četrte generacije. Mehanik je izgubil nadzor nad vozilom, kamere pa so zabeležile hudo nesrečo.

Kot poroča spletni portal TheDrive.com, je mehanik izgubil oblast nad vozilom med testno vožnjo kultne izdaje toyota supre iz leta 1997. Avto je v nesreči povsem razbil, v nesreči avtomobila, ki je sicer bil izdelan pred več kot 25 leti, pa naj ne bi bil huje poškodovan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trey grube (@trey.grube)

Potem ko je mehanik, ki se očitno ukvarja z lišpanjem avtomobilskih klasik, pritisk na pedala toyote supre turbo (1997), je izgubil nadzor nad vozilom ter treščil v betonski zid, nato pa še v vlak v bližini Denverja v Združenih državah Amerike. Ker ga je pri tem nekdo snemal in ob trku ostal odprtih ust, je posnetek hitro zaokrožil po spletu. 

Policijska uprava Englewooda je za zgoraj omenjeni spletni portal potrdila, da mehanik iz bližnje prodajalne (neuradna informacija) ni bil lastnik avtomobila ter da so ga odpeljali v bližnjo bolnišnico, njegovo zdravstveno stanje pa ni znano. A kot je dejal vir, ki je snemal video, naj bi voznik vsaj na videz izgledal v redu, čeprav naj bi med prevračanjem vozila padel iz le-tega. 

Komentarjev 1