Avto
6257 ogledov

Volkswagen presenetil z obliko novega caddyja

Volkswagen caddy Volkswagen
Volkswagen Gospodarska vozila prvič razkriva, kakšen bo novi caddy. Svetovna premiera se bo zgodila februarja 2020.

Prve skice oblikovalskega oddelka znamke Volkswagen Gospodarska vozila nakazujejo, da bo dizajn novega caddyja zelo športen. Prve skice iz zgodnje razvojne faze novega generacije razkrivajo, da se bo pri malem dostavniku v prihodnjem letu marsikaj spremenilo. Študija izvedbe furgon poudarja nove oblikovalske smernice: vse je drugačno, a caddy še naprej ostaja sinonim za veliko tovorno prostornino in odlično prilagodljivost, zagotavljajo pri Volkswagnu.

Volkswagen Avto Volkswagen v enem dnevu ohladil ambicije hrvaške vlade

Dodatno mero športnosti pri študiji med drugim nakazuje rahlo padajoča strešna linija. Enako velja za skulpturalne, velike stranske površine. Na skicah novi caddy cargo že razkriva nekaj posebnosti serijskega furgona. Mednje sodijo izraziteje navpično nameščene, ozke zadnje LED-luči, ki bodo značilne tudi za osebnega caddyja. Študija ima poleg tega na videz večje zadnje steklo, kar bo prav tako eden od ključnih elementov osebnega modela. In še zanimiva posebnost: kupci bodo lahko izbirali med neopazno integriranimi zadnjimi dvižnimi vrati in krilnimi vrati.

Volkswagen ID Space Vizzion Avto Volkswagen predstavil karavana novega časa

Od strani in spredaj bo že na prvi pogled mogoče prepoznati po večjih kolesih ter po izrazito zaprti zasnovi sprednjega dela z LED-lučmi, nižjo mrežo hladilnika in na pogled večjim logotipom. Mestni dostavnik in družinski enoprostorec bosta svetovni javnosti premierno predstavljena v začetku leta 2020
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.