Avto
20 ogledov

Vratolomne akrobacije kot uvod v film Hitri in drzni

Peter Podlunšek peterpodlunsek.aero
Sedmi del filmske uspešnice Hitri in drzni ni poseben zaradi pravljične številke, ampak zaradi tega, ker gre morda za zadnji film iz serije uspešne in priljubljene oktanske franšize Hitri in drzni. Glavni junak filma ni več med živimi.

Življenje glavnega zvezdnika filma Hitri in Drzni Paula Walkerja se je končalo v prometni nesreči z rdečim porschejem carrero GT, v katerem je bil kot sopotnik, ko se je vračal z dobrodelnega dogodka, kjer je zbiral sredstva za prizadete v tajfunu na Filipinih. Do nesreče je prišlo, ko je voznik izgubil nadzor nad vozilom in treščil v telegrafski drog, avto pa so nato zajeli plameni.

Film dokončali računalničarji in dvojnik

Walker je umrl ravno v času snemanja sedmega nadaljevanja filma. Nedokončani prizori, ki bi jih moral v novem nadaljevanju sage Hitri in drzni odigrati Walker, so bili posneti s pomočjo računalnika oziroma dvojnika. Zaradi smrti igralca, ki je umrl novembra leta 2013, so produkcijo sedmega dela filma tudi preložili za nekaj mesecev. Producenti so takrat dejali, da bodo Walkerjev lik v filmu raje upokojili, kot pa ga ubili.

To bo razkril film, ki je že prišel na filmska platna, tudi v kinih Cineplexx, kjer bodo v soboto ob 20. uri po Sloveniji prihod filma pozdravili s posebnim dogajanjem v okviru večera za moške Men's night.

Najbolj vroče bo v Kranju, kjer bodo za obiskovalce pripravili Gas Tuning Show z atraktivnimi avtomobili, go-go plesalkami in spremljevalnim programom, katerega pika na i bo letalski akrobatski spektakel najboljšega slovenskega akrobatskega pilota Petra Podlunška. Podlunšek bo skušal obiskovalce z vratolomnim letom navdušiti ob 18. uri.

Gume pa bodo cvilile tudi v Murski Soboti. Ob 18. uri bo pred trgovskim centrom Maximus ogled Gymkhana vožnje z Nacetom Pintaričem v glavni vlogi. Gre za izjemno precizno in atraktivno vožnjo avtomobila na majhnih asfaltnih površinah okrog različnih ovir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.