Avto
38313 ogledov

Zasluži 21 milijonov na leto, na zbor reprezentance pa se je pripeljal v ..

Eden Hazard PrtSc
Fotografi so ob zboru belgijske nogometne reprezentance nestrpno čakali, da se na parkirišče pripelje novi zvezdnik nogometašev Real Madrida. Na parkirišču so bili že parkirani BMW serije 8, bentley bentayga in drugi eksotični avtomobili belgijskih reprezentantov, ko se je pripeljal še Eden Hazard in šokiral fotografe.

Belgijski nogometaši so se zbrali pred novim kvalifikacijskim ciklusom za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Spet so na parkirišču pred fotografi razkazovali svoje najnovejše jeklene konjičke, na kar pa se očitno Eden Hazard požvižga.

bmw x5 Avto Po vseh peripetijah policija do novih blindiranih terencev

Na reprezentančni zbor se je pripeljal za malim mestnim avtomobilom peugeot 208, ki stane krepko manj kot 20 tisoč evrov. Zanimivo, še posebej na to, kaj vozijo njegovi reprezentančni kolegi, ki so plačani veliko manj, kot bo v Madridu plačan Hazard, ki bo na leto zaslužil 21 milijonov evrov. Na družbenih omrežjih so se takoj razširile fotografije nogometaševega "poceni" avtomobila.

Nova policijska vozila 305 novih Avto To je nov policijski vozni park

Morda pa ima svoj "super" avtomobil na servisu in je dobil nadomestni avtomobil, ali pa varčuje, saj je pred kratkim v Madridu kupil "Črno hišo" in zapravil kar 11 milijonov evrov. Vila je nekoč pripadal popularnemu španskemu glasbeniku Alejandru Sanzu ter je zelo podobna graščinama, ki sta si jih v istem delu Madrida kupila Cristiano Ronaldo ter James Rodriguez.

Komentarjev 5
  • gggg 22:48 05.september 2019.

    In kaj je to takega. Jim je vsaj pokazal, da se da tudi z "navadnim" avtom čisto normalno okrog vozit!

  • izy 11:13 05.september 2019.

    Luka Dončić se pa s fičotam voz okol :)

  • supreme 09:54 05.september 2019.

    Pa se vlecno kljuko ma gor😂😂😂😂.