Avto
19950 ogledov

Prometni kolaps v Ljubljani še pred prvim šolskim dnem

1/9
Anže Petkovšek
Čeprav smo se v službo v Ljubljano odpravili 10 minut prej kot po navadi, smo na cilj prišli pol ure kasneje kot običajno.

Od Črnuč do krožišča na Žalah smo potrebovali slabo uro. Na cestišču je bila snemalna ekipa.

Danes zjutraj je bila na izvozu iz Rondoja Tomačevo na cesti, ki rondo povezuje s krožiščem proti Žalam, številčna snemalna ekipa. Na cesti, ki je vsako jutro prometno zelo obremenjena, so snemali nek pokvarjeni avtomobil, na cestišču je bilo parkiranih tudi več kombijev. 

Gradbišče na križišču Verovškove in Drenikove ulice v Ljubljani. Sredi Ljubljane Slovenija Ena bolj prometnih cest prekopana že tretjič v dobrih dveh letih

 | Avtor: Print screen Print screen
Semaforji niso "požirali" avtomobilov

Sprašujemo se, zakaj ni bilo najave zapore? Znak, ki napoveduje kratkotrajne zapore do 15 minut, je sicer stal 200 metrov pred zaporo.

Na mestu snemanja so bili tudi reditelji in policija, a v samem krožišču Tomačevo in tudi na križišču v Črnučah policije, ki bi opozarjala na promet, ni bilo. Zaradi kratkih intervalov semaforjev sta v krožišče zapeljala po dva, največ trije avtomobili, kar je ustvarilo dodatno nezadovoljstvo voznikov.

Vprašanja smo naslovili tudi na Mestno občino Ljubljana (MOL), kjer smo skušali izvedeti, kaj je pravzaprav v najbolj gosti jutranji konici delala ekipa snemalcev na cesti in ali se bodo snemanja nadaljevala tudi jutri, ko je prvi šolski dan.

Prometna nesreča Nasvet Avto Prometna nesreča: kdaj je treba poklicati policijo
Komentarjev 9
  • optimo75 10:32 31.avgust 2017.

    Skipi, ma super si to napisal in še enkrat podoživel vse skupaj :) Si kar predstavljam vse voznike s tlakom preko 200 že ob osmih zjutraj.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:31 31.avgust 2017.

    Če bi se v vsakem avtu peljali vsaj 3 ali 4,bi ne bilo takih zastojev in gužve,Tko pa je v avtu v 90% samo eden ostalih 10% pa dva ali več?Tako pa kar stojte v kolonah in bentite nad snemalnimi ...prikaži več ekipami in ostalimi počasneti in pobiralci smeti.Te smeti je sigurno iz avta ven vrgel eden,ki je čakal v koloni in glede na to,da je avtohtonih Ljubljančanov samo še 5,je jasno,kateri etnični skupini pripada!

  • Skipi 10:23 31.avgust 2017.

    Danes na tivolski smetar ob 8 v največji gneči. Ustavi tisto majhno gajbico na pasu seveda posledično ustavi cel promet, stpi iz tovornjačka gre pobrat piksno jo vrže zadaj in gre naprej 20 m ter postopek ponovi. Če bi stal ...prikaži več takoj za njim bi ga povprašal po zdravju. Mu je težko zapeljat 200 m naprej na postajališče in iti pobrat smeti, on raje zato da mu ni treba hodit naredi kolono čez celo tivolsko.