Avto
36 ogledov

"Zbijem za 23.000 na 12.000 €"

Honda civic 2.0 Type-R plus Žurnal24 main
Te dni se na enem od slovenskih spletnih mest za prodajo avtomobilov vrti še posebej zabaven oglas.

Lastnik prodaja tri leta staro hondo civic, a je že kar takoj prijel bika za roge in opravil s pričakovanji po kakšnem pretiranem pogajanju o popustih na postavljeno ceno.

"Cena je 35.000, ampak je najbrž previsoka. Če ni, ne berite naprej," začenja podrobnejši opis svojega belega lepotca, od katerega se bo očitno le stežka ločil.

35.000 evrov za civica, ki je tudi nov s takšnim motorjem stal le okoli 20.000 evrov!

"Ker vsi cene 'zbijajo', vam tudi jaz lahko – zbijem za 23.000, tako da je cena 12.000 €. Višja matematika. Sicer pa je vsaj meni to nekaj najtežjega, saj je čustvena vrednost neprecenljiva. 1x sva odšla skupaj do Londona, tako da zna voziti tudi po levi."

"Zadnji sedeži se podrejo z neverjetno lahkoto in hitrostjo – priporočam kakšnim mlajšim aktivnim moškim, ki živijo še pri starših – in nimajo ravno denarja za hotele," razkriva dodatne adute civica. Pri tem avto lahko očitno služi tudi za sito med dekleti, ki ločuje seme od plev:

"Priznam, za tista res 'lahka dekleta' je morda boljši BMW ali audi, ampak dajte, no ... To je klasika ... V tem avtu prižgeš lučke in se ti in dekle počutita, kot da imata pred sabo ognjemet."

Pohvala za zelo izviren oglas, ki štrli iz poplave "oh-in-sploh" klasičnega olepševanja avtomobilov.

Komentarjev 3
  • Mrcina 16:23 18.april 2014.

    M6 Gran coupe..Morda zate to ni "mrcina" zame pa je in zelo mi je všeč ta "mrcina", sicer je ne bi vozila.

  • markus 17:10 17.april 2014.

    Mrcina, kateri avto pa voziš? Potem ti bomo znali odgovoriti. Ni vsak BMW "mrcina". :)

  • Mrcina 16:47 17.april 2014.

    Hmmm....potemtakem so tudi "lahki fantje " ! Sem ženska, vozim BMW, sama sem ga kupila, da ne bo spet kdo komentiral, ja, ga je oči kupil itn. Bom pa zelo dobro premislila. Me fantje oblegajo zaradi "moje črne mrcine" ...prikaži veče" ali zaradi mene same?