Avto
10 ogledov

Zdaj so izziv dekleta

1/25
Žurnal24 main
Marko Potrč je zadnji finalist prve sezone Žurnalovega kartinga zvezd. V 5. krogu je pometel z estradniki in se uvrstil v oktobrski finale.

Nekdanji voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A Marko Potrč (čas: 28,480 sekunde) je v dirki 5. kroga Žurnalovega kartinga zvezd na stezi Karting centra Rollbar v BTC-ju za več kot sekundo in pol ugnal drugouvrščenega humorista Igorja Bračiča (30,020 sekunde). Tretje in četrto mesto sta pripadli nežnejšemu spolu. Na oder za zmagovalce je stopila sanjska ženska in TV voditeljica Miša Margan (30,960 sekunde), četrta pa je bila radijska voditeljica na Radiu 1 Ivjana Banič (31,240 sekunde).

Marko Potrč je zmago proslavil po dirkaško. © Saša Despot

 
 

Nagrade

Izmed bralcev, ki so glasovali za zmago Marka Potrča, bomo izžrebali nagrajence, njihova imena pa v prihodnjih dneh objavili na spletni strani zurnal24.si.

Zdaj so izziv dekleta
Marko Potrč je po ministru za promet Patricku Vlačiču šele drugi moški finalist. Večji izziv kot estradniki bodo za zagnanega dirkača predstavljala preostala dekleta v finalu, pevka Tanja Žagar, športnica Alenka Bikar in misica Tina Gaber, ki so s svojimi časi na stezi vse po vrsti dokazale, da bodo kandidirale za prvo mesto.

Ob robu dirke je potekalo še tekmovanje Žurnalovih bralcev, ki so tokrat izzivali odličnega slovenskega spidvejista Mateja Žagarja. Žagar, ki tokrat ni blestel na motociklu, ampak za volanom karta, ni dovolil presenečenja in je zmagal z najboljšim časom večera 27,950 sekunde. Izmed osmih izzivalcev se mu je s časom 28,290 sekunde najbolj približal Klemen Grašič.

Pred nami je tako ostal le še veliki finale, ki bo na sporedu sredi oktobra. Tudi takrat si boste lahko z glasovanjem za končnega zmagovalca Žurnalovega kartinga zvezd s kančkom sreče priborili eno od lepih nagrad.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.